Xhumkar Computers
 
Назад
Страна 2 од 5Напред

Компоненти

Wireless-G Netgear USB 2.0 adpter
USB адаптер за безжично поврзување во мрежа.
0.00

Wireless router ASUS
Безжичен роутер компатибилен со 802.11g, 54 Mbps, 2.4 GHz, и 4 порти.
0.00

Netgear ethernet switch
Netgear switch со 8 порти 10/100 Mbps.
0.00

Western digital
Преносен диск со капацитет од 160GB.
0.00

Kabel FTP
Кабел FTP на метро
15.00

Назад
Страна 2 од 5Напред
Вкупно пронајдени продукти: 24
Продукти од 6 до 10


Online Chat
User Name:

Password:

Registrer!